Kringkastingssjefen tar mediaetikken på alvor

IMG_3691

Intervju med Jan Erlend Leine i NRK Radio «Ekko»

EKKOJeg har hatt et veldig bra intervju med Jan Erlend Leine i NRK Radio «Ekko» nå som sendes på mandag mellom kl 09 og 10 (seks minutter med intro).

Jeg ble imponert over NRKs kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen: Jeg tok kontakt med ham igår fordi jeg oppdaget en debatt i aktualitetsprogrammet EKKO som hadde gått på tirsdag om et tema som slett ikke dreide seg om meg som person og pastor eller om Oslokirken som menighet. Men selvsagt maktet to av de tre debattantene å fremsette utilbørlige påstander om Oslokirken og meg, som NRK allerede den 2. februar 2012 hadde beklaget at de hadde publisert.

Jeg er så vant til sånt i norske medier, og Vårt Land er dessverre for tiden verstingen

Men så ringte redaksjonssjefen i EKKO imorges og inviterte meg til intervjuopptak på Marienlyst idag.

Deilig med noen som tar mediaetikken på alvor! Det burde være unødvendig å tvinge oss til å melde saken til Pressens Faglige Utvalg (PFU).

Nå viser kringkastingssjefen igjen vei! Det gjorde han også i en tilsvarende sak for et par år siden da Are Sende Osens humorprogram presenterte utilbørlige og ensidige påstander.

Da påla kringkastingssjefen Herr Osen å inkludere et tv-intervju med meg inni selve humorprogrammet.

 

Om Jan-Aage Torp

Jan-Aage Torp - married to Aina; born in Japan; raised in Thailand; educated in USA; President for European Apostolic Leaders (EAL); Chairman of Christian Coalition World (KKN); Pastors Oslochurch with Aina.
Dette innlegget ble publisert i Norge. Bokmerk permalenken.